Knit Factory keukentextiel

Een stijl voor ieder huis

Het keukentextiel van Knit Factory combineert stijl met functionaliteit. De keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen en keukenschorten uit deze collectie zijn van zeer goede kwaliteit en maken van je keuken een smaakvol domein waar jouw kookkunsten tot hun recht komen. Met de luxe, geriefelijke uitstraling van de gebreide keukenlinnen wordt de keuken een sfeervol verlengstuk van je living.

De unieke, gebreide en linnen producten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen én ambachtelijk geproduceerd in Nederland. In één van de laatste breifabrieken in Nederland wel te verstaan. Van de kleuren tot en met de materialen; alles aan de producten is natuurlijk, sterk en duurzaam. De accessoires in natuurtinten hebben een landelijke, robuuste uitstraling en zijn neutraal zonder saai te zijn! Dat je niet hard hoeft te schreeuwen om op te vallen, bewijzen de details van leer, touw en kokosnoot. Grof was nog nooit zo verfijnd. Als een stoere reus met een klein hartje. Sterk en toch zacht. Knit Factory is onverwoestbaar vintage.

Wasadvies

Voor gebruik wassen op 60 graden, maar gebruik hierbij geen wasverzachter! Wasverzachter legt een vetlaagje over je keukenlinnen, waardoor deze waterafstotend wordt en niet goed afdroogt.
Het beste is je keukenlinnen na het wassen in de droger op lage temperatuur te drogen. Hierdoor komen de vezels weer mooi open te staan, wordt het keukenlinnen weer heerlijk zacht en neemt het goed vocht op.

Tip: Om de kleur van je keukenlinnen lang mooi te houden adviseren wij om het eerst met een scheut azijn te wassen. Hierdoor blijft je keukenlinnen langer mooi van kleur. Dit geldt overigens voor alle katoenen (badstof) textiel die je nieuw in huis hebt.

0

Geen producten in de winkelwagen.